tiistai 24. elokuuta 2021

Makramee-seinävaate nro 3

Makramee-solmeiluun jää kyllä koukkuun. Itse ainakin koen sen rentouttavana, kun ajatukset pitää keskittää solmeiluun, eikä siinä ehdi silloin paljon murheita mietiskellä. Nyt etsin inspiraatiota seinävaatteen solmeiluun ja löysinkin youtubesta kivan näköisen mallin ja ohjevideon, jonka avulla oli helppo toteuttaa työ.



Mallissa oli käytetty 3 mm:n lankaa ja minulla ei sellaista ollut, mutta onneksi videon yhteydessä löytyi pitkä keskustelu ja siellä joku kertoi käyttäneensä 4 mm:n lankaa ja samalla kertoi, miten paljon oli ohjeen mukaisiin langanpituuksiin lisättävä, että langat riittävät. Kaiken kaikkiaan lankaa meni työhön noin 83 metriä. Lankana minulla oli siis 4 mm:n Lankavan petroolinsininen Matilda. Kepin pituus on 55 cm. Itse työn leveydeksi tuli n. 40 cm ja korkeus kepistä alareunaan noin 43 cm.

Pari pientä virhettäkin tuli tehtyä, mutta ne eivät lopputyössä näy. Muutenkin lopputulokseni poikkeaa hieman alkuperäisestä mallista, mutta sehän johtuu tietysti jokaisen omasta käsialasta ja langasta mitä käyttää.

Olen tyytyväinen ja mietin jo, mitä seuraavaksi tekisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti